Slide 1

1 camera dubla cu pensiune completa 2 adulti
(mic dejun, pranz si cina)
530 lei/zi/camera

detalii
Slide 4

1 apartament (2 camere, 2 bai) cu pensiune completa 4 adulti
(mic dejun, pranz si cina)
1060 lei/zi/apartament

detalii

Obiective turistice si trasee montane

❀❀❀❀❀


Pensiunea Floarea de Colt este amplasata intr-o zona care se mandreste cu bogatii turistice de invidiat. Numeroasele manastiri aflate in apropiere, peisajele spectaculoase, traseele turistice ce pot fi parcurse pe durata unei zile, sunt doar cateva argumente pentru petrecerea unui sejur intr-un cadru pitoresc.
Aflandu-se in Muntii Fagarasului, Pensiunea Floarea de Colt este de asemenea un punct de plecare catre Varful Moldoveanu, Varful Dara, Fereastra Sambetei, Muntii Galbena, Muntii Vistea Mica, Vistea Mare, Muntii Iezer. Complexele glaciare Valea Rea, Leaota, Zarna si Bratila, cu salba de lacuri de acumulare, precum si cu numeroase chei si cascade completeaza lista traseelor montane ce pot fi parcurse.


Manastirea Corbii de Piatra

Mănăstirea Corbii de Piatră este o mănăstire situată în satul Jgheaburi, comuna Corbi, (județul Argeș). Mănăstirea este un ansamblu rupestru din secolul XIV, reînființat în anul 1512, în perioada domnitorului Neagoe Basarab (1512-1521).

harta GPS

Manastirea Aninoasa

Monument istoric si de arhitectura, manastirea Aninoasa este un ansamblu arhitectonic de traditie brancoveneasca si este ctitoria unui boier din zona. Biserica mare pastreaza picturi ale lui Parvu Mutu.

harta GPS

Manastirea Robaia

Manastirea Robaia, aflata in comuna Musatesti din judetul Arges, este atestata documentar inca din secolul al XIV-lea. Biserica din piatra construita de Sava Sifarul in anul 1644 va fi restaurata de Episcopul Iosif I al Argesului.

harta GPS

Manastirea Namaiesti

Desi nu se cunosc date exacte privind intemeierea manastirii Namaiesti, sapata in piatra, legendele transmise oral pomenesc numele domnitorului Negru Voda.

harta GPS

Manastirea Slanic

Traditia sugereaza ca domnitorul Vlad Tepes ar fi primul ctitor acreditat al acetei vatre, in urma unor batalii cu turcii. Pe firul istoriei apare si numele voievodului Neagoe Basarab.

harta GPS

Cetatea Poenari

Cetatea Poenari a fost reședința secundară a lui Vlad Țepeș, fiind construită ca post de fortăreață contra otomanilor. Primul turn al cetatii a fost contruit pe vremea lui Negru Vodă.

harta GPS

Barajul Vidraru

Situat între Munții Frunții și Masivul Ghițu, lacul adună apele râurilor Capra, Buda și ale câtorva afluenți.La data de finalizare aceasta s-a situat, masurat la înălțime, pe locul 8 în Europa și pe locul al 20-lea în lume.

harta GPS

Trasee montane

Varful Moldoveanu, Saua Galbena, Vistea Mica, Vistea Mare, Ferestrele Sambetei, Urlea, Iezer-Papusa, Varful Dara, varful Hartopul, Coltii Balaceni, Coltii Cremenei.

Lacuri

Lacul Invartita din Nucsoara, Complexul glaciar Bratila, Lacul glaciar Buda, Lacul glaciar Iezer, Lacul glaciar Zarna, Cascada mare a Vaii Rele, Cascada Zbuciumatu.


oferta last minute
X

Manastirea Corbii de Piatra

X

Manastirea Aninoasa

X

Manastirea Robaia

X

Manastirea Namaiesti

X

Manastirea Slanic

X

Cetatea poenari

X

Barajul vidraru

X