Slide 1

1 camera dubla cu pensiune completa 2 adulti
(mic dejun, pranz si cina)
530 lei/zi/camera

detalii
Slide 4

1 apartament (2 camere, 2 bai) cu pensiune completa 4 adulti
(mic dejun, pranz si cina)
1060 lei/zi/apartament

detalii

Cazare Pensiunea Floarea de Colt

❀❀❀❀❀


Pensiunea Floarea de Colt va ofera conditii de cazare si relaxare la cele mai inalte standarde. Camerele duble sau twin standard, precum si apartamentele de familie beneficiaza de baie proprie, televizor cu ecran plat si internet Wi-Fi. Clientii se vor bucura de cazare intr-un complex deosebit la nivel de 5 margarete. Nu in ultimul rand, toate camerele beneficiaza de vedere spre masivul muntos sau spre raul din imediata apropiere.


Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 2 Slide 3

Pensiunea Floarea de Colt va intampina cu toate dotarile si facilitatile pentru va reincarca pe deplin bateriile si a uita, pentru cateva zile, de viata zbuciumata de la oras.
Restaurantul nostru va asteapta cu cele mai bune preparate traditionale, iar camera de jocuri este locul perfect in care va puteti relaxa dupa o plimbare prin padure sau la obiectivele turistice din apropiere.


Pensiunea Floarea de Colt este amplasata intr-o zona foarte linistita, dar totodata atractiva din punct de vedere al posibilitatilor de relaxare. Muntele, brazii, si aerul puternic de munte sunt tot ceea ce aveti nevoie cand vine vorba de relaxare. Pe langa toate aceste beneficii, puteti desfasura o multime de activitati in aer liber: ciclism, plimbari prin padure, excursii si parcurgerea de trasee turistice spre obiectivele de interes.

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 3 Slide 3

oferta last minute
X